If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тия вече почнаха се ебават с тая красавица http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details 5500 до 7 в мобиле има така натруфени 156 це вече се надахах много за 156 има ли некои за ко така падат тия коли от 12 000 до 6-7 000
Тия вече почнаха се ебават с тая красавица http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details 5500 до 7 в мобиле има така натруфени 156 це вече се надахах много за 156 има ли некои за ко така падат тия коли от 12 000 до 6-7 000
[/quote]пада мито падат цените а тази е 1.6... [/quote]
То митото си е паднало отдавна!Ам винаги е имало и по 6000лв такива 156 но има и по скъпи и обикновено има защо!
Но и много взеха да ги търсят и много ги вкарват тия Алфи аз преди 2-3месеца като взех мойта в града дали имаше 1-2 а ся са 15-20 и по автокъщите излязоха тук!
Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic
...на тази и на някои други гледам цвета на лайсната на бронята отпред е в цвета на бронята, а отзад черна ...това ме навява на някои нечестиви мисли, прав ли съм или са си така фабрично
...на тази и на някои други гледам цвета на лайсната на бронята отпред е в цвета на бронята, а отзад черна ...това ме навява на някои нечестиви мисли, прав ли съм или са си така фабрично
предната е боядисвана. не се знае какво друго е правено. може само бронята да е боядисана от издирания но нищо не можеш да кажеш докто не я видиш на живо
според мен цените са паднали, защото скоро излезе наследника на 156-159 и калпазаните от запад продават старите и купуват новите. от друга страна италианките не са много ценени в бг. последното мен лично ме кефи, щот си купувам супер италианка на цената на "гордостта на германското автомобилостроене"-голф. ако исках нещо в същия клас, но немско трябваше да се изръся бая повече. тъй че може само да се радвате, че италиано не са скъпи.
Виждате ли тази: http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details
Днес бях при нея за оглед.
Колата на външен вид изглежда много добре.
Вътре с много добре запазена кожа - бежова.
С една дума хубава количка.
Кусурите, които намерих:
- От пред в дясно не беше напасната съвсем добре след претърпелия удар - не се забелязва толкова много (бронята е виснала на 3-4мм)
-От за в дясно същото (стопа е отлепен с 2-3мм от ъгъла с калника)
Това за външния вид - иначе като общо изглежда много добре
- От вътре кожата беше много добра
- Касетофона беше махнат по не най-добрия начин
- Предните дискове и накладки бяха чисто нови (почти), което мен много ме изненада.
- Въздушните възглавници светеха (явно има някаква грешка)
- Имаше малка пукнатина на предния прозорец + дясно странично огледало
- Няма кората върху двигателя и под двигателя.
Аз се отказах от нея, защото нещо като я слушах как работи не ми хареса, че нещо от към маховика (5-ти цилиндър) тракаше, не характерно.
Цената на която е склонен продавача да я продаде е минимум 7500лв - с борба може и малко по-ниска цена.
Колата изглежда добре.... НО тва за ербезите дето светят или е грешка или ги няма (то си личи по състоянието на волана..) аз лично удряна кола (сериозен удар) не бих си купил нкинога... просто тя вече не е същата кола! Тази кола с тва тропане дет казваш и този удар ако е бил по сериозен, ако не се намери някое балъче след 1 месец ше е топ офертата на 6500 в интернет!!!
аз за кола без удар или забележки не знам...има два вида коли нови и всички други, за мен кола с външни забележки не ме притеснява, иначе има доста Алфи в мобилето
sigpic ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
колата от първия пост има защо да е толкова евтина
1. е най-ниското ниво на оборудване /с платов салон, без халогени и т.н./ и с най-малкия двигател
2. явно е имало сериозни интервенции/освен предната броня и десния фар не ми харесва как стои, както и капачките на ербеците-дясната нещо се е извила в 1то ъгълче, а тази на волана изглежда чисто нова спрямо изтъркания волан/
...и като се вземе впредвид, че всички коли изглеждат добре на снимки......
...като стана въпрос за капачето на еърбега на пътника до водача, на доста автомобили гледам са отворени в единия ъгъла, дали може да е от слънцето ...или си е задействан задължително
Comment